Websitebouw en onderhoud

Je hebt besloten om een website te laten bouwen, maar wat komt hier nu eigenlijk allemaal bij kijken? Wanneer jij besluit dat je een website wilt laten bouwen is het verstandig de hulp van ons in te schakelen. Wij kunnen je namelijk helpen met het ontwerpen en je website op te starten. Daarnaast doen wij ook het onderhoud van je website, zodat jij altijd up-to-date bent. Wil jij graag iets veranderd hebben, dit is geen enkel probleem wij passen het gerust voor je aan. Wij werken snel en voor een voordelig tarief, daarnaast houden wij graag persoonlijk contact.

Wij beginnen bij de basis

Voor het opstarten van een website heb je een domeinnaam nodig. We kunnen in overleg met jou een goede naam bedenken die precies bij jouw bedrijf of product past. Het is namelijk handig om een naam te kiezen die je gemakkelijk kunt schrijven en onthouden en die verteld wat jij zoal te beiden hebt.

Het e-mailadres

Gezamenlijk spreken we ook af welk e-mailadres je wilt gaan gebruiken, hierbij is het ook van belang dat het gemakkelijk te schrijven en te onthouden is. Als je meerdere werknemers hebt zou je kunnen werken met een gepersonaliseerd e-mailadres. Wanneer je bij ons de hosting afneemt kun je een onbeperkt aantal emailadressen aanvragen zonder extra kosten.

Wil jij een logo gebruiken op jouw website?

Als jij al een logo hebt waar je tevreden mee bent, helemaal goed. We kunnen ook samen een logo-ontwerpen die past bij jou en jouw bedrijf. Hebben we een logo met elkaar besproken, dan kunnen we de stijl van de website afstemmen op het logo. Op deze manier blijft je website overzichtelijk en wordt deze niet te druk. Het is namelijk de bedoeling de website zo rustig mogelijk te houden. Soms is een logo niet nodig, maar alleen als je een hele sterke eigen stijl hebt.

De inhoud van de website

Vaak is het niet erg gemakkelijk te bedenken wat de inhoud van de website moet zijn, hier moet je wel goed over nagedacht hebben. Wij bespreken samen met jou wat wel en niet verstandig is op de website te plaatsen. Wij willen jouw website graag duidelijk maken zodat jouw klanten gemakkelijk wegwijs worden op de website. Er moet dus veel meer gebeuren voor de opbouw en het onderhoud, maar dit bespreken we liever onder het genot van een kopje koffie.

Nee hoor, wij bouwen al voor 299 euro ex btw een website voor je. 
Hierin zit ook de hosting en domeinnaam voor het eerste jaar.

Nee hoor ook dat niet! Voor ongeveer 45 euro per JAAR heb je al hosting bij ons!

Voor het afgesproken bedrag heb je een basis website. Heb je veel bijzondere wensen, dan bespreken we dit van te voren met jou zodat je weet wat de site uiteindelijk gaat kosten.

Heb je vragen?
Neem contact met ons op!
Telefoon: 06-18935347
Whatsapp: 06-18935347
Email: info@herojo.nl

Schrijft mooie teksten voor een zeer scherpe prijs, aanrader!

Y Klijn

Ik vind het altijd erg fijn om persoonlijk contact met iemand te helpen. Herojo heeft me hierbij goed geholpen. Ze luisteren naar mijn ideetjes en hebben tot leven gebracht wat ik in mijn hoofd had!

Tamara

Al eens eerder kocht ik mijn visitekaartjes bij Vistaprint, maar ik moest lang wachten en uiteindelijk vielen ze erg tegen. Herojo leverde mij snel degelijke kaatjes, veel steviger dan de goedkope variant van eerder genoemd bedrijf en ook paste ze gratis mijn bestand aan voor een mooier resultaat. Ik ben fan!

K Loopmans

Prettige communicatie en vlotte afhandeling!

Justin E