Flyers en brochures

Een flyer moet opvallen en aanspreken.

Je kunt je bedrijf op meerdere manieren promoten, maar een flyer werkt eigenlijk altijd. Ben jij op zoek naar een mooi flyer ontwerp die mensen aanspreekt of een gave brochure? Wij kunnen het voor jouw realiseren. Voor een klein bedrag kun jij bij ons een flyer ontwerp, poster of brochure in meerdere afmetingen laten maken. Wij rekenen en voordelig bedrag voor het drukken en bewaren het ontwerp voor jou. Jij hoeft alleen maar te melden wanneer je nieuwe nodig bent en wij drukken ze snel voor jou.

Promoten van jouw onderneming

Het is heel belangrijk jou bedrijf te promoten, wij kunnen ook folders voor je drukken die dan gevouwen bij jou afgeleverd worden. Dit hoef jij dus niet meer te doen, jij hoeft ze alleen maar uit te delen. Wil jij liever niet zelf promoten, wij hebben ook een team die de folders voor jou rond kan brengen zowel in de stad als aan huis. Dit kan door heel Nederland, ons team staat voor je klaar.

Goedkope flyers

Wij kunnen flyers goedkoop aan jou leveren. We overleggen met jouw wat jij graag zou willen. Wij maken de flyers en als je wilt zelfs het ontwerp voor jou. Geef ons je hulp vraag, want wij kunnen alles voor jou regelen.

Soms heb je niet zo veel flyers nodig en dan kun je ook bij ons terecht. Wij drukken al vanaf 25 flyers!

Standaard word er gewerkt met 3 diktes: 135 gram, 170 gram en 250 gram papier. Uiteraard hebben we ook nog dikker zoals 400 gram, maar dit is meer karton, waarmee we visitekaartjes maken.

Heb je vragen?
Neem contact met ons op!
Telefoon: 06-18935347
Whatsapp: 06-18935347
Email: info@herojo.nl

Schrijft mooie teksten voor een zeer scherpe prijs, aanrader!

Y Klijn

Ik vind het altijd erg fijn om persoonlijk contact met iemand te helpen. Herojo heeft me hierbij goed geholpen. Ze luisteren naar mijn ideetjes en hebben tot leven gebracht wat ik in mijn hoofd had!

Tamara

Al eens eerder kocht ik mijn visitekaartjes bij Vistaprint, maar ik moest lang wachten en uiteindelijk vielen ze erg tegen. Herojo leverde mij snel degelijke kaatjes, veel steviger dan de goedkope variant van eerder genoemd bedrijf en ook paste ze gratis mijn bestand aan voor een mooier resultaat. Ik ben fan!

K Loopmans

Prettige communicatie en vlotte afhandeling!

Justin E