Bedrijfskleding

Ben jij op zoek naar bedrijfskleding of naar kleding voor promotie? Zoek dan niet verder, wij kunnen dit voor je realiseren. Bij bedrijfskleding kun je denken aan de volgende kledingstukken: T-shirts, Polo’s, truien, een bodywarmer of jas, werkbroeken, sportbroeken en natuurlijk nog heel veel meer. De genoemde kledingstukken zijn de meest voorkomende die veel gedragen worden. Wij kunnen jou helpen met het ontwerp en het drukken van de kleding.

Werkkleding met naam

Wij kunnen jouw werkkleding drukken met zeefdruk, flexdruk of sublimatiedruk. Daarnaast is het mogelijk om voor borduren te kiezen. Grote aantallen zijn niet verplicht, je besteld bij ons al vanaf 1 artikel.

Het ontwerp maken

Bij ons kun je heel goedkoop een ontwerp laten maken voor al jouw bedrijfskleding of kleding voor promotie. Voordat wij een ontwerp gaan maken, overleggen we eerst met jouw wat je wensen zijn. Naar aanleiding van jouw voorkeuren kunnen wij een ontwerp maken, op deze manier heb je altijd een ontwerp waar jij achter staat. Het is mogelijk door het dragen van textiel met logo je bedrijf te promoten en een boost te geven. Je kunt naast een logo ook een slogan op je werkkleding laten drukken.

Wij bieden mogelijkheden tot sponsoring. Vraag ons gerust naar meer informatie

 

Wil jij graag meer weten over sponsoring en de mogelijkheden die wij jouw kunnen bieden? Je kan hiervoor persoonlijk contact met ons opnemen door te bellen of stuur ons een e-mail bericht. Wij zullen snel reageren en de mogelijkheden met je bespreken. Wij dragen graag een steentje bij aan de snelle groei van jouw bedrijf.

Ja! Veel producten hebben wij standaard al tot 5XL in ons assortiment. Grotere maten is mogelijk op bestelling, tot 8XL!

Je kunt ons bereiken via:
Telefoon 06-18935347
Email info@herojo.nl

Heb je vragen?
Neem contact met ons op!
Telefoon: 06-18935347
Whatsapp: 06-18935347
Email: info@herojo.nl

Schrijft mooie teksten voor een zeer scherpe prijs, aanrader!

Y Klijn

Ik vind het altijd erg fijn om persoonlijk contact met iemand te helpen. Herojo heeft me hierbij goed geholpen. Ze luisteren naar mijn ideetjes en hebben tot leven gebracht wat ik in mijn hoofd had!

Tamara

Al eens eerder kocht ik mijn visitekaartjes bij Vistaprint, maar ik moest lang wachten en uiteindelijk vielen ze erg tegen. Herojo leverde mij snel degelijke kaatjes, veel steviger dan de goedkope variant van eerder genoemd bedrijf en ook paste ze gratis mijn bestand aan voor een mooier resultaat. Ik ben fan!

K Loopmans

Prettige communicatie en vlotte afhandeling!

Justin E