Marketing en E-commerce

Heb jij soms ook het idee dat jij meer uit je bedrijf kan halen dan je nu doet? Je kunt altijd stappen vooruit maken, maar hoe doe je dat nu eigenlijk? Reclame maken, ook wel marketing genoemd kan je een stap in de juiste richting bieden. Marketing is behoorlijk breed, je kunt hierbij denken aan een folder uitdelen, maar ook online reclame kan zeker een flinke boost opleveren.

Heb jij wel eens gedacht aan een eigen website of zelfs een zakelijk Facebookpagina? Een banner met je eigen reclame op een drukbezochte website? Iedere vorm van reclame kan je een boost geven, maak daar dus ook gebruik van. Wij kunnen samen met jou kijken wat het beste bij je past en welke vorm van reclame het beste is voor jouw bedrijf.

Vrijblijvende offerte

Bij ons ben jij er zeker van dat je nergens aan vast zit. Wij spreken graag jouw wensen met je door en zullen naar aanleiding daarvan een offerte voor je opstellen met een hele scherpe prijs. Ben jij het ergens niet mee eens, dan passen wij de offerte gratis voor je aan tot dat je helemaal tevreden bent. Wij zijn heel goedkoop en doen er alles aan jouw persoonlijk te helpen. Persoonlijk contact staat bij ons op nummer één, zo hebben wij al vele klanten kunnen overtuigen van onze waanzinnige ideeën.

Van alle markten Thuis

Drukwerk ontwerp

Wij ontwerpen graag samen met jou een visitekaartje, poster, flyer of een ander soort drukwerk. Door met jou persoonlijk in contact te gaan, kunnen wij samen een ontwerp maken dat aansluit bij jouw wensen. Wij staan open voor aanpassingen, deze kun je doorvoeren zo vaak als nodig is. Wij bieden je hele scherpe prijzen en we helpen jou van begin tot het eind.

Lage prijs

Wij bieden concurrerende prijzen aan, deze prijzen zijn en blijven altijd laag. Wij bieden onze klanten altijd de beste prijs. Startende ondernemers kunnen wij ook hele mooie aanbiedingen aanbieden. Wij doen ook veel aan sponsoren, misschien kunnen wij jou hier ook mee helpen?

Bedrijfskleding en relatiegeschenken

Wij maken ook bedrijfskleding en relatiegeschenken met jouw logo. Of het nu gaat om T-shirts, polo’s, aanstekers of pennen niets is voor ons te gek. Ons assortiment is behoorlijk groot, daarom zitten wij graag met jou om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Sinds 2007 zijn wij op verschillende manieren bezig met marketing en e-commerce. Wij delen deze ervaring graag met jou!

Wij hebben geen lange wachtlijsten. Omdat wij als team onze werkzaamheden uitvoeren kunnen we vaak snel schakelen en jou dus ook snel van dienst zijn!

Bij de meeste opdrachten kun je via onze webshop ook kiezen voor een betaling achteraf. lekker makkelijk en zo weet je zeker dat wij onze afspraken nakomen!

Je kunt ons bereiken via:
Telefoon 06-18935347
Email info@herojo.nl
Heb je vragen?
Neem contact met ons op!
Telefoon: 06-18935347
Whatsapp: 06-18935347
Email: info@herojo.nl

Schrijft mooie teksten voor een zeer scherpe prijs, aanrader!

Y Klijn

Ik vind het altijd erg fijn om persoonlijk contact met iemand te helpen. Herojo heeft me hierbij goed geholpen. Ze luisteren naar mijn ideetjes en hebben tot leven gebracht wat ik in mijn hoofd had!

Tamara

Al eens eerder kocht ik mijn visitekaartjes bij Vistaprint, maar ik moest lang wachten en uiteindelijk vielen ze erg tegen. Herojo leverde mij snel degelijke kaatjes, veel steviger dan de goedkope variant van eerder genoemd bedrijf en ook paste ze gratis mijn bestand aan voor een mooier resultaat. Ik ben fan!

K Loopmans

Prettige communicatie en vlotte afhandeling!

Justin E