Posters en reclame platen

Van klein tot gigantisch formaat

Wil jij iets speciaals dat heel uniek is als jij naar een feest of evenement gaat? Maak dan de keuze voor een poster, spandoek of een gigantisch magneet bord. Misschien denk je nu hoe kom ik daar aan? Wij kunnen speciaal voor jouw magneetborden, banners, spandoeken maken, zodat jij nog meer opvalt. Geen zorgen over het weer, want alles kunnen wij ook weersbestendig leveren. Een magneetbord voor op de auto? Ook die kunnen wij voor jouw maken en deze is schadeloos te verwijderen. Super leuk voor een tijdelijk actie!

Snelle leverservice

Staat er binnenkort een evenement op de planning en wil jij nog snel een spandoek laten maken? Geen paniek, wij kunnen namelijk heel erg snel leveren dankzij onze snelle leverservice. Wil jij later nog een bestelling plaatsen, wij bewaren het ontwerp zodat je snel en gemakkelijk een herhaalbestelling kunt plaatsen.

Meer naamsbekendheid creëer jezelf

Ben jij van plan jouw bedrijf te gaan promoten? Dankzij onze snelle service en producten kun jij zorgen voor meer naamsbekendheid. Een mooi logo, een pakkende slogan gedrukt op een spandoek of magneetbord, hiermee kunnen klanten jou gemakkelijk vinden. Jij creëert zelf de naamsbekendheid van jouw bedrijf, wij helpen jou op weg.

Reclameborden voor aan de muur

Ben je op zoek naar een reclame bord voor boven de ingang van jouw pand of gewoon om ergens op te hangen? Wij kunnen deze uit verschillende materialen leveren. Denk aan dibond reclameborden, aluminium reclameborden of gewoon kartonnen reclameborden. Wij horen het graag waar we je mee van dienst kunnen zijn.

Heb je vragen?
Neem contact met ons op!
Telefoon: 06-18935347
Whatsapp: 06-18935347
Email: info@herojo.nl

Schrijft mooie teksten voor een zeer scherpe prijs, aanrader!

Y Klijn

Ik vind het altijd erg fijn om persoonlijk contact met iemand te helpen. Herojo heeft me hierbij goed geholpen. Ze luisteren naar mijn ideetjes en hebben tot leven gebracht wat ik in mijn hoofd had!

Tamara

Al eens eerder kocht ik mijn visitekaartjes bij Vistaprint, maar ik moest lang wachten en uiteindelijk vielen ze erg tegen. Herojo leverde mij snel degelijke kaatjes, veel steviger dan de goedkope variant van eerder genoemd bedrijf en ook paste ze gratis mijn bestand aan voor een mooier resultaat. Ik ben fan!

K Loopmans

Prettige communicatie en vlotte afhandeling!

Justin E