Logo ontwerp

Kies een logo die blijft hangen

Een logo zegt iets over jouw bedrijf. Wanneer je een opvallend logo hebt zal deze gemakkelijk te herkennen zijn voor de klant. Als een klant jouw logo herkent zal men denken aan jouw bedrijf en dat is natuurlijk goed voor de naamsbekendheid. Heb jij een idee, maar vind je het moeilijk op papier te krijgen? Wij kunnen in overleg met jou een logo-ontwerpen, stop dus snel met denken en laat het aan ons over.

De werkwijze van het logo-ontwerp

Mogen wij jouw logo gaan ontwerpen? Wij nemen dan alle mogelijk opties met je door en luisteren naar al jouw wensen. We maken in eerste instantie drie ontwerpen, waarna jij een keuze kan gaan maken. Daarna gaan wij het ontwerp verder aanpassen op jouw wensen. Je hoeft de factuur pas te voldoen als jij 100 procent tevreden bent.

Wij maken nieuwe logo’s

Wil jij graag dat jouw bedrijf een goede uitstraling heeft en dat je naamsbekendheid krijgt? Dan is het heel verstandig een mooi nieuw logo-ontwerp te kiezen. Wij kunnen jouw dromen realiseren. Je mag gerust contact met ons opnemen, zodat we samen kunnen kijken naar een goed advies en een prachtig logo-ontwerp.

Heb je vragen?
Neem contact met ons op!
Telefoon: 06-18935347
Whatsapp: 06-18935347
Email: info@herojo.nl

Schrijft mooie teksten voor een zeer scherpe prijs, aanrader!

Y Klijn

Ik vind het altijd erg fijn om persoonlijk contact met iemand te helpen. Herojo heeft me hierbij goed geholpen. Ze luisteren naar mijn ideetjes en hebben tot leven gebracht wat ik in mijn hoofd had!

Tamara

Al eens eerder kocht ik mijn visitekaartjes bij Vistaprint, maar ik moest lang wachten en uiteindelijk vielen ze erg tegen. Herojo leverde mij snel degelijke kaatjes, veel steviger dan de goedkope variant van eerder genoemd bedrijf en ook paste ze gratis mijn bestand aan voor een mooier resultaat. Ik ben fan!

K Loopmans

Prettige communicatie en vlotte afhandeling!

Justin E