Webshop laten bouwen

Een professionele webshop

Er zijn steeds meer mensen die beginnen aan een professionele webshop. Wij kunnen je helpen als jij dit ook graag zou willen of er eerst meer informatie over wilt hebben. Je kan de webshop zelf onderhouden, maar ook dit kun je uit handen geven aan ons als je hier geen ervaring of tijd voor hebt. Wij bouwen webshops die jijzelf gemakkelijk zou kunnen onderhouden. Wij zouden jou zelfs een handleiding mee kunnen leveren.

Webshop met i-Deal optie

Wij kunnen ervoor zorgen dat jij een webshop krijgt met I-Deal optie. Dit is niet alleen erg handig, maar ook vinden klanten het prettig direct online te kunnen betalen. Jij bent er zeker van dat klanten direct betalen, nadat de betaling is gedaan kun jij de producten direct naar de klant verzenden. Dit biedt zekerheid, jij hoeft namelijk geen herinneringen te sturen aan de klant. De webshop kan beschikken over en I-Deal optie, winkelwagen, maar ook een bestellijst.

Webshop op maat

Wanneer jij van plan bent een webshop op te starten, neem dan snel contact met ons op. Wij zullen jouw voorzien van een advies op maat. Voor iedere webshop maken wij een scherpe offerte. Wij gaan snel voor jou aan het werk zodat ook jij binnen korte tijd je geld online kunt verdienen!

Webshop vullen

Indien gewenst kunnen wij de webshop ook voor je vullen. Dit doen wij “met de hand”, dus niet met een excel of csv. Zo kunnen wij er voor zorg dragen dat product voor product op de juiste manier in jouw webshop komen te staan.

 

Categorieteksten en product omschrijvingen 

Een goede webshop kan niet zonder de juiste product omschrijvingen. Of het nu dus gaat om de categorieën of de producten, wij vullen ze graag met de juiste content!

 

Heb je vragen?
Neem contact met ons op!
Telefoon: 06-18935347
Whatsapp: 06-18935347
Email: info@herojo.nl

Schrijft mooie teksten voor een zeer scherpe prijs, aanrader!

Y Klijn

Ik vind het altijd erg fijn om persoonlijk contact met iemand te helpen. Herojo heeft me hierbij goed geholpen. Ze luisteren naar mijn ideetjes en hebben tot leven gebracht wat ik in mijn hoofd had!

Tamara

Al eens eerder kocht ik mijn visitekaartjes bij Vistaprint, maar ik moest lang wachten en uiteindelijk vielen ze erg tegen. Herojo leverde mij snel degelijke kaatjes, veel steviger dan de goedkope variant van eerder genoemd bedrijf en ook paste ze gratis mijn bestand aan voor een mooier resultaat. Ik ben fan!

K Loopmans

Prettige communicatie en vlotte afhandeling!

Justin E