Visitekaartjes

Een visitekaartje laat zien wie jij bent!

Sta jij wel eens op een beurs met jouw onderneming? Dan is het heel erg belangrijk je bedrijf een mooie uitstraling en goede presentatie te geven. Heb jij in alle drukte geen tijd om een praatje met iedereen te maken, geef dan een visitekaartje mee. Wij maken heel graag jouw persoonlijke visitekaartje, deze heeft een handig pasjes formaat en kun je dus zo mee nemen in je portemonnee of speciale visitekaarthoudertjes.

Verschillende mogelijkheden

Wij drukken de visitekaartjes standaard dubbelzijdig en fullcolour. Heb jij nog geen ontwerp dan kunnen wij je helpen met het ontwerpen van jouw persoonlijke visitekaartje. We drukken ook kaartjes zonder opmaak, daarbij controleren wij gratis het bestand. Wij bewaren jouw bestand, zodat wij gelijk kunnen drukken als jij belt voor nieuwe visitekaartjes. Op deze manier beschik jij snel over nieuwe visitekaartjes en kun jij snel weer nieuwe klanten werven.

Heb jij visitekaartjes nodig?

Ben jij op zoek naar een mooi en goed ontworpen visitekaartje of wil je graag nieuwe visitekaartjes laten drukken? Bij ons ben je hiervoor aan het juiste adres, wij nemen graag de mogelijkheden met je door. We denken mee over het ontwerp, zodat klanten je bedrijf goed herkennen. Het visitekaartje is de presentatie van je bedrijf, hier helpen we je graag mee.

Heb je vragen?
Neem contact met ons op!
Telefoon: 06-18935347
Whatsapp: 06-18935347
Email: info@herojo.nl

Schrijft mooie teksten voor een zeer scherpe prijs, aanrader!

Y Klijn

Ik vind het altijd erg fijn om persoonlijk contact met iemand te helpen. Herojo heeft me hierbij goed geholpen. Ze luisteren naar mijn ideetjes en hebben tot leven gebracht wat ik in mijn hoofd had!

Tamara

Al eens eerder kocht ik mijn visitekaartjes bij Vistaprint, maar ik moest lang wachten en uiteindelijk vielen ze erg tegen. Herojo leverde mij snel degelijke kaatjes, veel steviger dan de goedkope variant van eerder genoemd bedrijf en ook paste ze gratis mijn bestand aan voor een mooier resultaat. Ik ben fan!

K Loopmans

Prettige communicatie en vlotte afhandeling!

Justin E