Website hosting en onderhoud

Ben jij op zoek naar een goed marketingbureau die jouw website kan onderhouden? Je bent bij ons aan het juiste adres, voor een vast bedrag dat jij per maand, per jaar of per maand mag voldoen. Wij helpen jou graag. Wanneer je kiest voor een jaarlijkse betaling ben je veel goedkoper uit, daarnaast ben jij het hele jaar voorzien van het onderhoud voor jouw website.

Wat kunnen wij je bieden

Wij helpen graag bij het onderhouden van jouw website. Je kunt op ons rekenen 24/7. Wij zijn altijd bereikbaar via de telefoon of via de e-mail. Wij voeren aanpassingen uit wanneer jij dat wenst. Je kunt hierbij denken aan het plaatsen van nieuwe foto’s, aanbiedingen en de contactgegevens.

Wat kun jij van ons verwachten?

Alles wat jij van ons mag verwachten op een rijtje.

  • Wij monitoren jouw website continue.
  • Wij proberen mogelijke storingen spoedig te verhelpen.
  • Wij voeren nieuwe acties snel door op jouw website.
  • De site aanpassen tijdens feestdagen, jij vraagt en wij doen de rest.
  • Nieuwe foto’s, deze kun jij mailen naar een vast e-mailadres en wij zullen ze zo snel mogelijk plaatsen.

Website hosting

Naast het onderhoud kunnen wij jouw website ook hosten op onze servers. Dit heeft als voordeel dat je met 1 partij in zee gaat en wij direct kunnen schakelen bij problemen.

Onze hosting is goed en goedkoop, neem dus gerust contact met ons op!

Heb je vragen?
Neem contact met ons op!
Telefoon: 06-18935347
Whatsapp: 06-18935347
Email: info@herojo.nl

Schrijft mooie teksten voor een zeer scherpe prijs, aanrader!

Y Klijn

Ik vind het altijd erg fijn om persoonlijk contact met iemand te helpen. Herojo heeft me hierbij goed geholpen. Ze luisteren naar mijn ideetjes en hebben tot leven gebracht wat ik in mijn hoofd had!

Tamara

Al eens eerder kocht ik mijn visitekaartjes bij Vistaprint, maar ik moest lang wachten en uiteindelijk vielen ze erg tegen. Herojo leverde mij snel degelijke kaatjes, veel steviger dan de goedkope variant van eerder genoemd bedrijf en ook paste ze gratis mijn bestand aan voor een mooier resultaat. Ik ben fan!

K Loopmans

Prettige communicatie en vlotte afhandeling!

Justin E