Website renovatie

  • Heb jij een website, maar ben je niet tevreden?

  • Kunnen klanten je niet vinden in Google?

  • Heb jij last van spam op de website?

 

Laat het niet los en bel ons

Als jij een website hebt zou het zo kunnen zijn dat je er niet helemaal of helemaal niet tevreden over bent. Wij passen jouw website graag voor je aan. Wij zouden de hele website kunnen vernieuwen, maar ook aanpassen. Wij zorgen dat jouw website een fris en vernieuwende uitstraling krijgt.

Hoe werken wij?

De input van de klant vinden wij belangrijk. Wij gaan eerst samen in gesprek. Naar aanleiding van het gesprek maken wij een goedkope offerte voor jou. Als jij akkoord bent met ons advies dan gaan wij snel voor je aan de slag. Jij hoort van ons direct wat wij gaan doen, hoelang het duurt en wat de prijzen zijn. Wij bespreken alles vooraf, zodat jij achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Jouw wensen staan centraal

Jij wilt graag een website renovatie, al jouw wensen staan centraal. Het is voor ons belangrijk dat jij tevreden bent over de website renovatie. Soms zijn kleine aanpassingen al voldoende om een site beter te laten ranken in Google. Neem dus gerust contact op zodat we samen de website eens onder de loep kunnen nemen!

Heb je vragen?
Neem contact met ons op!
Telefoon: 06-18935347
Whatsapp: 06-18935347
Email: info@herojo.nl

Schrijft mooie teksten voor een zeer scherpe prijs, aanrader!

Y Klijn

Ik vind het altijd erg fijn om persoonlijk contact met iemand te helpen. Herojo heeft me hierbij goed geholpen. Ze luisteren naar mijn ideetjes en hebben tot leven gebracht wat ik in mijn hoofd had!

Tamara

Al eens eerder kocht ik mijn visitekaartjes bij Vistaprint, maar ik moest lang wachten en uiteindelijk vielen ze erg tegen. Herojo leverde mij snel degelijke kaatjes, veel steviger dan de goedkope variant van eerder genoemd bedrijf en ook paste ze gratis mijn bestand aan voor een mooier resultaat. Ik ben fan!

K Loopmans

Prettige communicatie en vlotte afhandeling!

Justin E